Sezóna grilovaček se blíží

 Staňte se i vy mistrem grilovaček a okouzlete návštěvy šťavnatými a dokřupava opečenými dobrotami pro masožravce i vegetariány. Vaším esem v rukávu při přípravě grilovaných specialit bude elektrický stolní kontaktní gril Orava EG-200. Připravíte na něm dobroty z různých druhů masa, ryb, zeleniny, ale také sendviče nebo zapečené bagety. Kovové žebrované grilovací desky jsou vybaveny nepřilnavou vrstvou, aby se vám na grilu nic nepřipeklo.

 Dvě snadno vyjímatelné misky zachycují přebytečný tuk a v přední části je umístěna světelná kontrolka provozu, která informuje o teplotě. Teplotu je možné variabilně nastavit podle typu připravovaného pokrmu – nižší teplota je vhodná pro přípravu sendvičů, vyšší teplota například pro přípravu šťavnatých steaků.

 Grilovat můžete na otevřeném grilu a jedním pohybem můžete přístroj proměnit v toustovač. Díky tepelně izolované rukojeti grilu můžete přípravu pochoutky bezpečně kontrolovat, abyste dílo naservírovali ve správném okamžiku.

 I čištění grilu je hračka – stačí ho přetřít papírovým ubrouskem a hadříkem. A v případě nepřízně počasí můžete gril Orava EG-200 použít i na grilování v interiéru.

Prodává Orava za 1 099 Kč.

www.orava.cz

1 Comment

Komentáře nejsou povoleny.