[jen_v_prispevku]Ilustrační foto[/jen_v_prispevku]
[konec_obtekani]
Budeme potřebovat:
vykoštěné králící maso | 1 |
olej | |
česnek | 3-4 stroužky |
naťová cibulka | |
směs čerstvých bylin: | 2 hrstky |
oregano | |
bazalka | |
tymián | |
rozmarýn | |
plechovka rajčat | 1 ks |
sušená rajčata včetně nálevu | podle chuti |
trošku cukru | |
sůl | |
pepř | |
chilli |
Postup:
Vykoštěné králíčí maso nakrájíme na kousky a ty naložíme do oleje a bylinek.
Na oleji ze sušených rajčat osmahneme nakrájenou cibulku a posekaný česnek, přidáme pokrájená sušená rajčata a rajčata z konzervy, můžeme malinko osladit (podle chuťi), dokořeníme a povaříme.
Kousky masa opékáme na suché teflonové pánvi, aby se maso zatáhlo a hotové ho vložíme do rajčatového základu. Poté dusíme, než maso nezměkne.
Hotovou směs podáváme s rýží.
zdroj: www.toprecepty.cz